ESKÜVŐ

Ami neked megmarad az a pillanat!


A fényképek, videó és a hangulat, melyek az emlékeket visszahozzák.

Abban nyújtok nektek segítséget, hogy ezek az emlékek maradandóak legyenek. Zeneileg felelek a hangulatért, hogy az esküvői party emlékezetes legyen számotokra. Technikailag támogatást biztosítok a fotósoknak, videósoknak, cinemaphotográfusoknak, dekorosoknak, hogy a számotokra örök emlékül szolgáló anyag kifogsátalan legyen, így bármikor örömmel vegyétek elő őket.

Felejthetetlen hangulat és vizuális élmény egyszerre!


Milyen zenét játszom?


Nincs előre megírt sablon. Minden esküvő más, hiszen a vendégek aznapi hangulatától függ, hogy milyen irányba indul el az este, és hogy milyen zenéket kell választanom, ahhoz hogy a buli emlékezetes legyen. Azt játszom, amit adott pillanatban a násznép igényel. Természetesen, ha külön kívánságotok van küldjétek el számomra, így biztosan ott lesznek a ti kedvenceitek is a nagy napon. A több éves tapasztalatnak köszönhetően otthonosan mozgok minden zenei stílusban, így a gyors stílusváltások sem okoznak problémát. A többezres zenei repertoáromból biztosan találok a násznép hangulatának megfelelő számot. Az esküvőtök zenei vonala így a ti zenei listátokból, a násznép kívánságaiból, és az én zenei világomból áll össze. A tapasztalataimat szívesen mesélem el egy személyes találkozó során.

Mi a feladatom?


Esküvő zenei hangosítása: Prémium kategóriás aktív hangrendszerek, a kifogástalan hangzásért.
Professzionális szertartás hangosítás: hogy ne csak számotokra legyen élmény a boldogító igen kimondása, hanem a násznép is megkönnyezze.
Buli fények: intelligens lámpák, hogy a buli ne csak egy legyen a sok közül, a fények a zenével együtt éljenek, és amikor kell, ti legyetek a középpontban. Led-es falszínezés: A mai kornak megfelelő, legmodernebb akkumulátoros Wifis RGBWA+UV színkezelésű prémium kategóriás lámpák, melyekkel biztosan olyan színt kap a helyszín, amit megálmodtatok.
Vetítés technika: Full HD felbontású házimozi projektorral a slide show biztosan maradandó élmény marad.
Fénytechnikus: A technikusnak köszönhetően a fények követik a zenét, így biztosítva az igazán ütős hangulatot és vizuális élményt.


És az eredmény?