Szandra és Sanyi

Timi és Zsolt


Kedves Dj Misik!


Nem jöttem még el úgy esküvőről, hogy azt mondtam volna, hogy 100%-ig meg vagyok elégedve a dj-vel. Lehet, hogy elfogult vagyok, de a munkádban semmi kivetnivalót nem találtam. Férjem 90 éves nagymamája hajnal 2-ig ropta, a többiek 5-ig. Kell ennél több?
Pár hasznos tanács az ifjú pároknak a választáshoz.
Mikor zenészt/dj-t kerestünk nehéz volt a választás. Mert, míg egy fotósnak /videósnak /dekorosnak van referenciamunkája, egy zenekarnak/dj-nek nehezebb utána nézni. Mi ezért csakis ajánlás alapján kerestünk. Jól döntöttünk. Hajnal 5-ig masszívan ment a buli, akkor is csak azért ért véget, mert a személyzet már jött volna takarítani.
A zenével kapcsolatban pedig azt javasolnám, hogy ne kösd meg nagyon a dj/zenekar kezét, adj támpontokat, hogy milyen zenét szeret a társaság. Neki valószínűleg több tapasztalata van abban, hogy mi kell hogy szóljon egy esküvőn, mint neked.
Ne tedd tiltólistára a mulatóst! Lehet, hogy ciki, de rengeteg embert bevonz a tánctérre, öreget, fiatalt egyaránt. Nálunk a 90-es évek magyar zenéi voltak tiltólistán, mert utálom. Hajnal 3 felé kezdett kicsit leülni a buli, és akkor valaki kért egy Álomhajót. Megtelt a tánctér és újult erővel ment tovább a buli. Engedtem a nyomásnak. Ha van valami kevésbé populáris zenei irányzat, amit a közeli barátokkal szerettek, azt hagyjátok a buli végére keménymagnak.

Köszönettel: Timi és Zsolt


Helyszín: Deák Udvarház
Dekor: Oláh Szilvia
Smink és haj: Huszka Petra és Barbara
Ceremónia mester: Bokodi Gábor
Fotó: Leiner Photo
Videó: Mirex film